Kyndelmisse i Rørvig Kirke

Onsdag d. 2. februar 2022, kl. 17:00
Rørvig Kirke, Rørvig Kirkevej 43, 4581 Rørvig

Velkommen til lys-gudstjeneste i Rørvig Kirke. Det er nemlig det, det gamle ord Kyndelmisse (af latin: missa candelarum = lys-messe) betyder.

Vi fejrer, at Jesus er kommet her til jorden som 'verdens lys', det lys, der skinner i mørket. Vi skal høre evangeliet om 'Jesu fremstilling i templet' 40 dage efter jul, den begivenhed, som samtidig kaldes ”Marias renselsesfest”. Gudstjenesten markerer, at selv om det er midvinter, går det langsomt mod lysere tider.

Som et særligt indslag i gudstjenesten medvirker fløjtenisten Isabella Hübener. Hun vil fremføre en række smukke, stemningsfulde musikstykker i midvinterens særlige ånd af vemod og fortrøstning.