Himmelske Dage - Kirkefestival i Roskilde

Torsdag d. 26. maj 2022 (hele dagen) til søndag d. 29. maj 2022 (hele dagen)

I år rykker den store økumeniske kirkefestival, Himmelske Dage, sine teltpæle til Roskilde stift. Hvert fjerde år mødes vi i en af domkirkebyerne i Danmark på tværs af de kristne kirker, organisationer og foreninger - og med udblik og dialog til andre religioner.

Himmelske Dage finder sted i Kristi himmelfartsdagene på forskellige lokationer i Roskilde by. Der vil være 400 forskellige events, store og små scener med foredragsholdere og samtaler mellem mennesker fra forskellige egne af både Danmark og den store verden. Spændende og sjove arrangementer for både voksne og børn. Tro, samfund, debat og meget mere mellem himmel og jord er på programmet!

Det er muligt at købe et festivalarmbånd, der giver adgang til alle festivalens aktiviteter. Læs mere på www.himmelskedage.dk

...Og læs om sognets fælles bustur til åbningsgudstjenesten her.