Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Landskabet, Kærligheden og Evigheden - Geoparkkoncert

Dato
Onsdag d. 29. juni 2022, kl. 16:00
Sted
Nykøbing Sj. Kirke, Holtets Plads 4, 4500 Nykøbing Sj.
Pris
25,-

To kunstnere, som har valgt Odsherred som deres levested, sopran og komponist Annemette Pødenphandt og pianist og komponist Hanne Helledie, byder til koncert i Nykøbing Kirke.

Koncerten tager udgangspunkt i en musikalsk fortolkning af malerier af to Odsherred-kunstnere, Gerda og Sigurd Swane. To nye værker uropføres, komponeret af henholdsvis Pødenphandt og Helledie. Disse er inspireret af et figurativt maleri, som afspejler det indre landskab, og et, som præsenterer det ydre landskab - farve og form filtreret gennem følelser og oplevelser lagret i malerens sind. 

Landskabet, solen, lyset, havet, skoven, fuglene, dyrene - naturbilleder har til alle tider været symboler på menneskets indre liv, udtryk for kærlighedens drift, for livet og døden. 

Med afsæt i musikken til de to Swane-billeder afsøger Pødenphandt og Helledie også naturens billedsprog hos nogle af de store musiske kunstnere og deres tekstforfattere gennem tiden, bla. Bizet, Legrand, Gershwin og Carl Nielsen samt et udvalg af vore hjemlige digtere, Oehlenschläger, Rode og Grundtvig. 

Billetter koster 25,- kr. og kan købes via dette link - eller i døren.

Koncerten er arrangeret af Geoparkfestival 2022, Odsherred Musikskole og Nykøbing Kirke.