Lørdag d. 3. august 2019, kl. 17:00

Pilgrimstur mellem Lumsås Kirke og Nykøbing Kirke.

Pilgrimsturen begynder med en andagt i Lumsås Kirke, hvor vi åndeligt bereder os på den vandretur, som forestår. Herefter begiver vi os ud i det smukke sensommerlandskab og sætter kursen mod Nykøbing Kirke. Ruten er på ca. 13 kilometer, så man skal være i en rimelig form for at kunne gennemføre turen på en god måde.

Vel ankommet til Nykøbing holder vi andagt i Nykøbing Kirke og takker Gud for, at han ledte os frem til vores mål.

Som afslutning på dagen byder menighedsrådet på en sikkert tiltrængt natmad, inden vi går hver til sit for at hvile de mødige lemmer.

Man sørger selv for transporten til Lumsås – evt. kan bus 561 benyttes eller der kan laves private ordninger. Og det samme gælder evt. hjemtransport fra Nykøbing Kirke.

Tilmelding er ikke nødvendig, men der må påregnes en deltagerbetaling på kr. 50, - for natmaden. Yderligere oplysninger kan fås hos sognepræst Sten Hartung på tlf. 59 32 10 72 eller mail: shj@km.dk.