Begivenheden har allerede fundet sted.

Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling

Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 13:00
Skolestræde 1, 4500 Nykøbing Sjælland

- Del din søndag med verdens mest udsatte, når vi sammen samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for verdens fattigste.

Sogneindsamlingen er igen i år dedikeret til klimaforandringerne, der rammer særlig stærkt i verdens fattigste lande. Her er man ikke nær så godt klædt på til det nye klima, som vi er i Danmark. Den gode nyhed er, at løsningerne findes. Vi kender dem. - Og vi har brug for dig.

Som indsamler er du med til at samle ind til broer, diger og flugtveje, der kan udgøre et værn mod katastrofer. Du er med til at samle ind til rent drikkevand og afgrøder, der kan klare tørken. Du er med til at klæde verden på til klimaforandringerne. Og du er ikke alene. Du er én ud af tusindvis af indsamlere, der står sammen om verdens nok vigtigste sag.

Meld dig som indsamler til Majken Nevermann på mail: nevermann@vestmail.dk, eller mød op på dagen mellem kl.10.00 og 11.00 i kirkens menighedshus, der ligger lige bag kirken.