Mandag d. 25. maj 2020, kl. 19:00

Anne Linnet lægger vejen fordi Nykøbing Sj Kirke på sin turne med Tove Ditlevsen. Koncerten er en del af "Højskoledage - for Gud og hvermand"

Til foråret 2020 drager Anne Linnet på en særlig Tove Ditlevsen turné. Her fokuserer hun på sange fra sine to Tove Ditlevsen plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er "tidsløse”, som hun siger: ”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste. Koncerten opføres af Anne Linnet og et hold akustiske musikere.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Odsherreds biblioteker og kulturhuse samt Liberalt Oplysningsforbund. Billetter kan bestilles her:

Kirken, Holtets Plads, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark