Mandag d. 25. maj 2020, kl. 09:00 til torsdag d. 28. maj 2020, kl. 16:00

LOF, Nykøbing Kirke og BOK inviterer til fire dages højskole under overskriften ”Barndommens land”.

Du vil opleve en bred vifte af foredrag, musikalsk underholdning, koncert, teater og workshops med fokus på erindringer og på at skrive erindringer.

Program Alle fire dage starter med morgenmad og højskolesang samt en fortælling fra barndommens land. Herefter er der skriveværksted med forfatter Annemarie Donslund, hvor du lærer at skrive erindringer, så andre gider læse dem.

Inspirationen til at skrive kommer i ugens løb blandt andet fra filminstruktøren Emma Anna Haudal, forfatteren Frederik Lindhardt og fra teaterchefen Simon Vagn Jensen, der vil læse op og diskutere ud fra Alice Millers berømte værk ”I begyndelsen var opdragelsen”.

Programmet byder også på en teaterforestilling med et særligt erindringsfokus, nemlig ”Børnene på malergården” på Odsherred teater.  Som en del af højskoledagene giver Anne Linnet koncert med ”Kvindesind” og ”Barndommens gade” frit efter Tove Ditlevsens smukke digtunivers. Den sidste aften er der festmiddag i Pakhuset, hvor den lokale duo, Larsen og Larsen, underholder og tager deltagerne med på en musikalsk memory lane.

Samarbejdet om højskoledagene Karina Vincentz fra LOF, Vagn Ytte Larsen fra menighedsrådet i Nykøbing og Jesper Bertelsen, leder af BOK, er initiativtagere til højskoledagene, og de glæder sig til samarbejdet, der bygger på erfaringer fra andre steder rundt om i landet. Blandt andet LOF har stor succes med at arrangere sommerhøjskole med fokus på fællesskab, kultur og underholdning. Initiativtagerne håber, at de med arrangementet kan skabe en ny tradition i Odsherred.

Anne Linnet koncert For første gang nogen sinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen på denne turné - ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986. Koncerten er med et hold akustiske musikere. Koncerten er en del af programmet for højskoledagene.

Tilmelding:   Køb din billet her:
https://odsbib.dk/arrangementer/diverse/hoejskoledage-gud-og-hvermand 
- eller på Nykøbing og Asnæs Biblioteker senest den 1. maj.

Med i prisen er morgenmad og frokost hver dag, koncert med Anne Linnet samt festmiddag den sidste aften. Drikkevarer er ikke inklusive.

Sted
Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
Pris
1250,-