Kirke, kunst og landskab i Nykøbing og Anneberg kirker

Lørdag d. 3. juli 2021, Kl. 07:00 til kl. 09:00
Holtets Plads, 4500 Nykøbing Sjælland
Karin Bundgaard Nielsen, Jakob Walløe Hansen, Jesper Seidner Knudsen

Oplev kirken i landskabet samt livet og kunsten i kirken i disse otte rundture til alle Odsherreds seksten kirker.  Otte natur- og kulturrundture i Odsherred – arrangeret af Geopark Odsherred, Odsherred Kunstmuseum og Odsherred Provsti.

Museumsinspektør Jesper Seidner Knudsen, geolog Jakob Walløe Hansen og provst Karin Bundgaard Nielsen står bag projektet og vil deltage på alle rundture sammen med den lokale sognepræst.

Tilmelding via Billetexpressen, når turene nærmer sig. Detaljeret program vil blive lagt på Provstiets, Kunstmuseets og Geoparkens hjemmesider samt i papirform på turistkontoret, Odsherred kunstmuseum, biblioteker og i kirken.