Begivenheden har allerede fundet sted.

Rundvisning på kirkegården

Onsdag d. 15. september 2021, Kl. 09:30 til kl. 10:30
Gratis

Kom og lær Nykøbing Sj. Kirkegård bedre at kende, når vi laver guidede kirkegårdsrundvisninger.

På rundvisningerne kommer vi igennem alle de forskelligartede afdelinger på Kirkegården. Undervejs vil vi fortælle om hver afdeling, og om de forskellige tiltag, som gøres her, både de tiltag som kan ses, og de som måske kan tænkes i fremtiden.

Vi vil også fortælle om årets og arbejdets gang på Kirkegården, og der vil selvfølgelig være tid til både fordybelse og spørgsmål undervejs.

Alle er velkomne, både jer med tilknytning til Kirkegården i forvejen, og selvfølgelig også jer, som blot er nysgerrige og interesserede i at lære Kirkegården på Klintevej og os, der arbejder her, lidt bedre at kende.

- Alle dage med start kl. 9.30 fra Kirkegårdskontoret på Klintevej 24, 4500 Nyk. Sj. Tilmelding modtages senest dagen før på tlf.: 59 91 14 68.