Høstgudstjeneste - med forrygende folkemusik

Holtets Plads, 4500 Nykøbing Sjælland
Gunhild Als
Gratis

Vi fejrer naturens gavmildhed og skovens farver med en festlig høstgudstjeneste. 'Eva Thestrup og Peter Eget duo' med Eva Thestrup på violin og Peter Eget på harmonika spiller folkemusik fra Norge, Sverige, Finland og naturligvis Danmark. De er kendt for deres intense sammenspil og smittende energi.

Eva Thestrup er uddannet folkemusiker fra Musikhögskolan i Malmö. Peter Eget lever som fuldtids- folkemusiker og spiller til koncerter og fester.

Duoen spiller med på salmerne og opfører forskellige musikstykker i løbet af gudstjenesten. Efter gudstjenesten byder kirken på smørrebrød og fællessang i Menighedshuset for alle, der har lyst..

Ingen tilmelding. Alle er velkomne.